středa 22. července 2015

Jak jsem pro Vás přichystala jedinečné ženské setkání o přírodním barvení?



Ve věku, kdy holky nejvíce experimentují s vlasy, tedy na střední, jsem chodila snad se všemi odstíny. Měla jsem na hlavě rez, červenou, červeno – vínovou, různé odstíny hnědé až skoro do černa a pak znovu rez. Teď jsem zakotvila u blond, ve které se momentálně cítím nejlépe, ale k vlastnímu sebepoznání a nalezení vlastního barevného typu vedla poměrně dlouhá barevná cesta. I když – nikdy neříkej nikdy, možná se jednou stejně vrátím k rezaté, barevně experimentovat mě totiž docela baví!

Jak jsem tak střídala jednotlivé odstíny, střídala jsem i chemickou a přírodní barvu. Na chemickou barvu mě doteď děsí vzpomínka na nápis na krabičce, který varoval před alergickou reakcí a výstražné články v magazínech, kterak někomu slezly vlasy. Protože jsem vždy chtěla mít vlasy co nejdelší, často jsem experimentovala s přírodní péčí. V rámci toho jsem tak hennovala, a i když teď můžu upřímně říci, že tehdejší henna, kterou jsem několikrát zkoušela, se kvalitě té Cosmetikabio absolutně nevyrovná, měla jsem nejkrásnější vlasy ve svém životě. Podobnou změnu jsem potom doporučovala i svým zákaznicím, které jsem naváděla, ať přejdou na přírodní barvení. Většina z nich se tak natrvalo zbavila lupů i suchých vlasů.

Když na to období vzpomínám, hennování je asi to, co mě přivedlo k mému nynějšímu povolání…a lásce k přírodní kosmetice. Zjistila jsem, jak z voňavé bylinkové péče udělat svůj malý soukromý rituál krásy ♥

Poslední dobou nás doslova zahlcují dotazy kadeřnic a vás zákaznic o tom, jak barvy chytají na chemicky ošetřené vlasy. Určitě to znáte: ráda byste přešla k přírodní alternativě, ale na hlavě máte třeba melír, nebo chemickou barvu a docela se bojíte toho, jak by kombinace přírody a chemie mohla dopadnout. Další z dotazů je, zda jsou barvy do teplého nebo studeného podtónu. A mnohé z vás si nejsou jisté svým barevným typem a v případě, že sáhnou po jiném barevném odstínu, nevypadají tak dobře, ale šedivě a nevýrazně.

Proto jsme vytvořily letní ženské setkání na téma Přírodní vlasové barvení a péče! První workshop tak proběhne v Liberci, v kadeřnictví Haaro Naturo, které již dlouho barví barvami Cosmetikabio a které vlastní paní Zita Sanetrníková – profesionální kadeřnice a hairstylistka, která se jako první v Čechách začala věnovat přírodnímu barvení vlasů naplno.

První přírodní kadeřnictví u nás


Jak myšlenka na to, uspořádat workshop vznikla?

Přemýšlely jsme totiž o tom, kolik z vás nechce chodit ke kadeřnici nechat se barvit…a kolik z vás ano J Vždy totiž budou existovat zákaznice, které si rády dopřejí profesionální servis a zákaznice, pro které je barvení vlasů spíše domácím rituálem.  My jsme workshop vytvořily pro tu druhou skupinu – a zejména pro ty z vás, které zajímá celá „alchymie“ barvení

Co vás proto 1. Srpna v Liberci čeká?

Kromě toho, že se všechny potkáme a strávíme spolu příjemnou sobotu, popovídáme si a užijeme si den, vás čeká luxusní péče a barvení vašich vlasů, které se naučíte provádět sama doma.

Občerstvení a barvy máte od nás jako samozřejmost, navíc pro vás všechny budeme mít připravené ještě dárečky J A kdyby vegan bezlepkové občerstvení náhodou nestačilo, naproti kadeřnictví je příjemná hospůdka, kam můžeme zaskočit na oběd.

Cenu workshopu jsme stanovily tak, aby byla pro vás co nejpříjemnější. Za 1399,- Kč tak dostanete barvení vlasů, osobní péči Haara Natura, plno informací o kompletní alchymii barvení a o tom, jak pečovat právě o vaše vlasy.


Přijďte, těšíme se na vás!!!

Vaše Verča.

Žádné komentáře:

Okomentovat