neděle 21. června 2015

Cosm´etika 2015 - modernější a luxusnější než kdy před tím

Dílo se zdařilo a po velkém a dlouhém úsilí má Cosm´etika nové produkty.  Jedním z nich je černočerná řasenka. Když jsem hledala nového dodavatele řasenkové tuby, dbala jsem na to, aby při vyjímání kartáčku byla barva z kartáčku pečlivě stírána. Při zadávání výroby řasenek před dvěma lety jsem byla jaksi naprostý začátečník. Že by i něco tak prostého jako tuba mohlo dělat neplechu nedostatečným stíráním barvy, mě ani nenapadlo. Nová tuba je z bílého plastu, tisk je přímo na ní. Růžový pokovený kroužek kolem tuby doplňuje obal tak, aby respektoval barvy značky. Těmi jsou bílá, zelená, růžová. Barevně tak trošku upravená pizza margarita, ale veganská, samozřejmě. Řasenkový kartáček je téměř identický s kartáčkem z roku 2011. 
 
Cosm´etika řasenka 2015.

Dalšími produkty jsou pudry, tvářenky a bronzer. Odstíny pudrů jsou velmi světlé, porcelain a light sand. Žádná oranžová v barvě pomeranče. Ani čokoládová. Pudry pěkně pro nás. Oba jsou lehce do béžova. Což lichotí všem typům zákaznic, včetně těch, co mají pleť narůžovělou. Odstíny tvářenek jsou všechny s ohledem na nás, Středoevropanky, také růžové. A to baby pink, coral pink a rose petal. Baby pink a rose petal jsou matné. Coral pink s velmi slabou perletí a lze ji použít jako rozjasňovač. Bronzer v barvě brown bronze je vhodný pro zákaznice s odstínem pleti do žluta i do růžova.
Cosm´etika tvářenky 2015.


S obaly jsem si trochu lámala hlavu. Chtěla jsem, aby produkty šly zasadit do magnetických paletek, které už máme vyrobené. Ale zároveň, aby zákaznice měla možnost volby a mohla si vybrat, že pudr bude používat v originálním obalu, ve kterém ho zakoupila. Obal bude skladný, v kabelce nezabere moc místa, pokud možno co nejplacatější. Ideálně jako miniobálka. Ale stabilní a omyvatelný. Takže jsem vytvořila návrh a nechala na zakázku vyrobit otvírací obálku s plastovým okénkem, abychom i do zavřeného obalu viděly. Jako zámeček byl na výběr magnet nebo gumička. Cílem bylo obal minimalizovat. Pokud si bude zákaznice přát obal vychytanější, pořídí si magnetickou paletku. Gumička tedy zvítězila. Pudry, tvářenky a bronzer jsou lisovány do vaniček B. Stíny do vaniček A. Do magnetické paletky tedy naskládáte dva produkty B nebo čtyři A, případně dva produkty A plus jeden B. 

Osobně potřebuji mít během dne u sebe zrcátko. Většinou při cestování, kdy je potřeba se poupravit, to opravdu ocením. Můj další požadavek, který jsem na nový obal měla... Žádné víčko. Nesnáším víčka. Doma v pořádku. Někam víčko položím. I když ve spěchu pak koukám, kam že to vlastně bylo. Ale na cestách ne. Většinou není kam. V autě by se mohlo zatoulat někam pod sedačku. V obchoďáku na toaletě někam na mokré umyvadlo…? Naštěstí výrobce obalů mi vyhověl a dopadlo to skvěle. Vychytaný obal, se kterým se dá manipulovat a který splňuje požadavky moderní ženy.
Magnetická paletka a tvářenka v novém obalu.


Co je na produktech tak speciálního? Jedná se o vylepšenou recepturu. Na prvním místě je samozřejmě slída. Jinak by to ani nešlo. Kukuřičný škrob pro absorbci vlhkosti z pleti. Rostlinné oleje slunečnicový a sezamový. Řada minerálů pro obarvení produktu. A dvě úplně nové suroviny. Jednou je stříbro pro konzervaci. Původně byly pudry konzervovány také přírodně, konzervanty pocházely z rostlinných zdrojů. Stříbro plní tuto funkci úplně stejně. Jeho výhodou navíc je to, že se jedná o skutečně aktivní ingredienci. Není tam tedy jen proto, aby zakonzervovalo produkt. Jeho účinky na pleť jsou také regenerační, snižuje tvorbu kožního mazu a působí protizánětlivě. Druhou surovinou je kakaový extrakt. Ten revitalizuje a zjemňuje pleť. Taková čokoláda pro pleť. Zlepšuje náladu a odstraňuje stres.

Přes tuto luxusní kompozici neutratíte za produkty Cosm´etika majlant. Je to tím, že značka je česká. A česká majitelka zajišťuje, aby si zákaznice mohly dopřát to nejlepší a nejmodernější, co kosmetický svět nabízí. 

Michaela

1 komentář:

  1. Ta řasenka před tím mi teda seděla více, ta má také jiné složení nebo jen jiný obal? Rozmazává se mi pod očima, tak by mě zajímalo čím to je..ta před tím byla nejlepší, co jsem v životě zkusila. :)

    OdpovědětVymazat